اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

کرملین: پوتین در حال اتخاذ اقدامات ضروری برای محافظت از کشور است

سخنگوی کاخ کرملین گفت:ما در یک محیط تهاجمی زندگی می‌کنیم، از همین رو نیز ولادیمیر پوتین در حال اتخاذ اقدامات ضروری برای محافظت از کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر کاخ کرملین در بیانیه امروز (دوشنبه) خود با اشاره به کمک‌های دفاعی آمریکا به کشور‌های اروپای شرقی، واشنگتن و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را متهم به تشدید بحران اوکراین دانست.

طبق گزارش تایمز مسکو، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین با بیان آنکه ناتو و آمریکا با بهره‌گیری از احساسات و برخی اقدامات مشخص تنش‌ها را تشدید می‌کنند، افزود: «احتمال حمله نظامیان اوکراینی علیه جدایی طلبان مورد حمایت مسکو بسیار زیاد است. ما در یک محیط تهاجمی زندگی می‌کنیم، از همین رو نیز ولادیمیر پوتین در حال اتخاذ اقدامات ضروری برای محافظت از کشور است.»

سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) الحاق کریمه به روسیه باعث فروپاشی روابط میان اوکراین و روسیه شد، اکنون علی‌رغم ادعای مکرر غرب مبنی بر احتمال حمله از سوی روسیه به اوکراین، مسکو بار‌ها اعلام کرده است که چنین قصدی ندارد و این اتحاد ناتوست که با تحریکات خود بر تنش‌ها در منطقه می‌افزاید.

ساعاتی پیش وزرای خارجه اتحادیه اروپا نشستی با محوریت افزایش نیرو‌ها و تجهیزات روسیه در مرز با اوکراین برگزار کردند.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان این نشست اعلام کرد این اتحادیه دلیلی برای غم‌انگیز جلوه دادن تنش‌ها بین اوکراین و روسیه نمی‌بیند و قصد ندارد از آمریکا که خانواده دیپلمات‌های خود را از اوکراین فرا خوانده است، پیروی کند.

«بوریس جانسون» نخست‌ وزیر انگلیس نیز در خصوص تحولات اخیر اوکراین گفت: «حمله به اوکراین دردناک و خونین خواهد بود و ممکن است شبیه آنچه که در چچن اتفاق افتاد، در اوکراین نیز اتفاق بیفتد.»

این در حالی است که شب گذشته یک مقام ارشد اتحادیه اروپا با اشاره به بحران امنیتی و تنش روسیه و اوکراین، مدعی شد در صورت انجام هرگونه حمله‌ای از سوی روسیه علیه اوکراین، اتحادیه اروپا آمادگی اعمال تحریم ظرف چند روز را دارد و با بیان آن‌که نسبت به سال ۲۰۱۴ که تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه وضع شد، اکنون اتحاد میان کشور‌های اروپایی بسیار بیشتر است، افزود: «اگر نیرو‌های روسی از مرز عبور کنند، واکنش ما بسیار سریع و بسیار واضح خواهد بود و این واکنش ظرف چند روز انجام می‌شود.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار